понеделник, 11 юли 2011 г.

Мицрософт Екплорер-тоуцх миш тихо открио, тоутс БлуеТрацк и повратне информације

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/10/microsoft-explorer-touch-mouse-quietly-revealed-touts-bluetrack/:
Мицрософт Тоуцх Моусе ? Да, ви сте чули за то. Али да ли сте ухватили ветар својих Екплорер-Тоуцх миш? Нах, нисмо тако мислим. У ствари, ни имали џеп-влакна, али наишао на ово створење у Лондону одећу Божић у јулу догађаја. Је позиционирана је између Тоуцх Моусе и лука миш , разметање плаве нијансе, БлуеТрацк технологији (за моусинг на ногу панталоне) и исту врсту повратне сцроллпад који се користи на горе наведено лука. Постоји велики укупно пет прилагодљивих тастера, што може бити конфигурисан за лево или десно-руке употребе и, наравно, оних добрих вибрација се може искључити ако га једноставно нису кошер са њима. Мицрософт није изливања превише других детаља, али је најављено да слети касније овог месеца (барем у Великој Британији), за £ 69.99.

Упдате: Наши другари преко на ВинРуморс успео да кост званични снимак штампе, превише.

Мицрософт Екплорер-тоуцх миш тихо открио, тоутс БлуеТрацк и повратне информације првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 10 Јул 2011 19:03:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Џеп-влакна | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар