понеделник, 11 юли 2011 г.

3Г омогућени Еее Пад трансформатор приметио на форуму, по цени са почетком у 499 евра

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/11/3g-enabled-asus-eee-pad-transformer-spotted-online-priced-start/:
До тог времена, надам се, сви ви који су били у потрази за трансформатор коначно добили своје рукавице на једној. Ако сте држали се за 3Г верзија, ипак, можете зауставити врпољењем - то је већ по цени у копну Европи, стављајући га скоро месец дана испред свог очекиваног доласка у Великој Британији нотебоок Италија приметио и 16ГБ и 32ГБ итерација листи. мрежи, фетцхинг € 499 и € 599, односно, урачунатим ПДВ-ом нотебоок Италија и зграбио екрана ажуриран производа страница на италијанском сајту Асус, мада када смо пеепед листингу ми само наћи ВиФи верзије, са очекивано ниже цене. меча. У сваком случају га кришка, иако, како упутство за употребу и илустровани водич производа су живи и добро на лицу места АСУС, сугеришући да би требало да видите ово на улицама Милана ускоро.

[Хвала, Марко]

3Г омогућени Еее Пад трансформатор приметио на форуму, по цени 499 евра почетком у првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 11 Апр 2011 12:23:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Лаптоп Италиа | извор Асус (ручно) , (водич) , (производ страна) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар