понеделник, 11 юли 2011 г.

БлацкБерри Интернет Сервице 4.1 долазе 8. октобра, прајмерисање поштанске сандучиће за веће добро?

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/11/blackberry-internet-service-4-1-coming-october-8th-priming-inbo/:
За неке је то само тачка издање, али за друге је много, много више. Ако процурела документација прикупила Н4ББ.цом тачна, 4.1 ослобађање БлацкБерри Интернет Сервице долази доле штука, због иностранству 10. септембра и у САД 8. октобра. Као и сваки љубитељ ББ очекивати да доноси пакет побољшања, Бумпинг максимална величина прилога за осам мегабајта, јачање неке мере безбедности, и додао укусно звуком нових функцију која се зове пријем основног премаза. Са овим, првих 20 поруке ново додате налог ће бити одмах преузети ", одмах пружајући корисницима уверавања да њихове е-маил је подешавање и рад." Патња мало додатних хипертензије, док чека да види да ли су првих неколико писма синхронизацију правилно? Ваш диуретик можда само улазни.

БлацкБерри Интернет Сервице 4.1 долазе 8. октобра, прајмерисање поштанске сандучиће за веће добро? првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 11 Апр 2011 10:54:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Н4ББ.цом | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар