понеделник, 11 юли 2011 г.

Јабука фајлове другом ИТЦ-повреде патента жалбу на ХТЦ

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/11/apple-files-second-itc-patent-infringement-complaint-against-htc/:
Ништа као мало легалесе да се ивице офф на понедељак, а? Само неколико месеци након што Аппле- лупио ХТЦ са ИТЦ-жалба , изгледа као да компаније поново ради исту ствар. Као да се у току ИТЦ-приговор против Самсунг није било довољно, америчке Међународна трговинска комисија извештава да ХТЦ се поново оптужени. Како је предвиђено, повреде патента жалбу тражи ентитету да блокира увоз "личних електронских уређаја" од стране ХТЦ, али док не постане доступан за јавни увид, тешко да зна тачно који уређај (е) заокружио адвоката у Цупертино ван . Што се тиче претходног ТИФФ? Судија се очекује да влада на тај 5. августа, а они се затим налази предмет преиспитивања од стране пуно комисије. ХТЦ не коментарише још имајући у виду да га чак није видео детаље, тако да ћемо бити сигурни да сте објавили као драме одвија.

Јабука фајлове другом ИТЦ-повреде патента пријаву против ХТЦ првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 11 Апр 2011 11:05:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Сан Францисцо Цхроницле , ФОСС патенти | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар