неделя, 20 февруари 2011 г.

Арцхос Арнова је спреман да униште ваш сат радио Скуеезебок превише

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/19/archos-arnova-is-ready-to-exterminate-your-clock-radio-your-squ/:
Арцхос Арнова је спреман да униште ваш сат радио Скуеезебок превише
Потрошачке електронике фирма са именом флегматични је управо пао свој најновији уређај на нас, и када то није таблета или неки облик ПМП . То је Арцхос Арнова, фенси Радио сат, са 3,5-инчни екран осетљив на додир у средини, плус могућност да се повеже са 12.000 стримовање радио станицама и 1.500 "Интернет ТВ" канала превише. Ако то није довољно можете репродуковати медија директно из СД картице или повуците га преко ваше локалне мреже преко УПнП. Зашто, можете чак да видите слике тамо, ако ти не смета скуинтинг. Оно што не можете да урадите је да знам колико новца да сачувате или када морате да га сачувате тако, ако тражите да купите једну, као што Арцхос није видео за сходно да нам кажу да још увек.

Галерија: Арцхос Арнова


[Хвала, Џошуа]

Арцхос Арнова је спреман да униште ваш сат радио Скуеезебок превише оригинално појавио на Енгадгет дана Суб, 19 Мар 2011 23:34:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Арцхос | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар