неделя, 20 февруари 2011 г.

Немачки истраживачи се ум контролише аутомобил пажљиво контролом Спин

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/19/german-researchers-take-mind-controlled-car-for-a-carefully-cont/:
Емотив ум читање ЕПОЦ слушалица не могу имати променила лице видео игара , али изгледа као да је доказано да буде више него адекватан за тим немачких истраживача, који су га користили као кључна компонента у њиховом БраинДривер пројекту. Да, то је ум под контролом аутомобила и, после мало обуке, је чини се да су извршили разумно добро - чак и са малим закашњењем која чини било коју стварну Ворлд Тест гори идеју него што је то већ било. Интересантно, ова најновија настојања у ствари следи неки претходни покушаји да се потпуно аутономне аутомобила од стране исте групе истраживача на Фреие Университат Берлин, а они кажу да би евентуално два да се комбинују у неком тренутку у далекој будућности - на пример, у такси који је у стању да се диск већ реагује на мисли о својим путницима. Шеф у прошлости паузе за видео.

Наставити читање Немачки истраживачи се ум контролише аутомобил пажљиво контролом Спин

Немачки истраживачи се ум контролише аутомобил пажљиво контролише спина првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 19 Мар 2011 16:57:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Сласхдот | Соурце ИЕЕЕ Спецтрум | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар