неделя, 20 февруари 2011 г.

Уеирд наука није херој

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/9SAF5rTNae4/weird-science-is-no-hero.ars:

Ако сте урадили нешто добро, можда најбоље да га задржи за себе: Или, зашто је вероватно добра идеја да се провери на рехабилитацију након радите нешто глупо. Ова студија погледао у ситуацијама када појединац има јасно урадили нешто погрешно, и испитати различите стратегије руковања испадање. Они који су "херој" пут и нагласио последњих добрих дела заврсио пијан у основи: "херој стратегија у најбољем неефикасним, ау најгорем штетна." Насупрот томе, представљајући себе као жртве прошлих недаћа изазвао заправо изазвало да људи забораве шта је то што је лоше у првом месту.

Ми ћемо то оставити нашим читаоцима да легло коментаре са костима шали: Код жена, ниво естрогена имају значајан утицај на здравље скелета. Код мушкараца, ствари чини се да раде у супротном смеру : кости-специфични хормон који се зове остеоцалцин сигнале ћелија у тестисима, наносећи им да повећају своју производњу тестостерона, као и јачање здравствених мушке клице ћелија. Раније, хормона је једноставно мислио да помогне промовисати раст кости.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Няма коментари:

Публикуване на коментар