неделя, 20 февруари 2011 г.

Самсунг Ксоом се на рад у трговини унапред наручити у Бест Буи, $ 800 за четвртак доступност

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/20/motorola-xoom-up-for-in-store-pre-order-at-best-buy-800-for-th/:
Нема више Стунт ценама , нема више превремено Веб наступа, то (надамо се) је коначно најповољнијих је потпуно званични списак за Моторола Ксоом. Она не доноси велику изненађења за оне који су били за праћење напретка таблета у малопродаји полицама, нудећи први новац купцима спремни да полаже право на унапред наручити у продавницама, и обећава пуну доступност у четвртак, 24. фебруара. $ 800 3Г опремљени модел је пратио на Бест Буи сајту од $ 40 портфеља случају, $ 50 основних пуњење док, $ 130 стерео звучника пристаниште, и $ 70 Блуетоотх Кеибоард, али нема виђења од јефтиније ВиФи само Ксоом . Било је неких сумњи да ће $ 600 СКУ покренути мало касније, и то је заиста оно што чини да се дешава. Једна коначна Пазите: чак и ако сте намеравају да користите Ксоом као чиста ВиФи само уређај, имајте на уму да ћете бити потребне за активирање података са Веризон најмање месец дана на првом месту - да нас не питајте зашто .

[Хвала свима који су послали ово у]

Самсунг Ксоом се на рад у трговини унапред наручити у Бест Буи, $ 800 за четвртак доступност првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 20 Мар 2011 03:21:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Бест буи | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар