неделя, 20 февруари 2011 г.

Амазон АппСторе за Андроид ће вам омогућити да купите апликације без уређај

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/20/amazon-appstore-for-android-will-let-you-buy-apps-without-a-devi/:
Нема Андроид уређај? Нема проблема! Испоставило се да предстојеће АппСторе Амазон за Андроид - која је била у радовима за неко време - да ли ће вам омогућити да купите апликације чак и пре него сте добили уређај који намеравате да их инсталирате на, вероватно, тако да сте до опремљена и спремна да Идите у време телефон (или таблета, или било шта Остало Гизмо) стиже на вашем прагу. Како АллТхингсД истиче, концепт изгледа да иде ка партваи опонашајући Амазон запалити пословни модел, који не пристојан посао раздвајања садржаја (који је повезан са вашим налогом Амазона) из стварног хардвера имате га инсталиран на. Ми још увек не знамо тачно када је АппСторе лансирање, али с обзиром на Амазон мало котлета, ови момци могу заиста шансе на смањење прихода у андроид тржиште од стране неких приметно марже.

Амазон АппСторе за Андроид ће вам омогућити да купите апликације без уређај првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 20 Мар 2011 02:02:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце АллТхингсД | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар