неделя, 20 февруари 2011 г.

Бест буи додајући нови Аппле лаптоп рачунара СКУ за своје системе, наговештаји МацБоок Про Рефресх

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/20/best-buy-adding-new-apple-laptop-skus-to-its-systems-foreshadow/:
Бест буи су неки пријатељи корисника лаптопа откриће алат ради мало превише ревносну контролу посао јутрос од стране списак скуп "нове Шифра" лаптоп из компаније Аппле Цомпутер пре него што је компанија је имала прилику да их објави. Чини се да потврђују недавне гласине о МацБоок освежавања долази следеће недеље , као и $ 1.199, $ 1.499, $ 1.799 и $ 2.199 цену поена, од којих су сви тренутно окупирана од стране тренутне генерације 13 - и 15-инчни МБП варијанте. Постоји додатни $ 2.499 налепница за лаптоп идентификован само као "Нови Шифра ја", који вероватно указује на надоградњу до 17 Аппле-инцхер. Нажалост, не постоји ништа више од цене за нас да идемо даље, али слободно да испуни своје време до најповољнијих попуњава своје листе са Хот спекулације о новим обраду , чување и повезати опције Аппле могу имати у продавници за нас.

[Хвала, Мајкл]

Бест буи додајући нови Аппле лаптоп рачунара СКУ за своје системе, наговештаји МацБоок Про освежити првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 20 Мар 2011 08:44:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Бест буи лаптоп Конфигуратор | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар