неделя, 20 февруари 2011 г.

Империја Плуг-ин хибрид чини 0 - 60 у четири секунде, изгледа отмено док то раде

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/20/imperia-plug-in-hybrid-does-0-60-in-four-seconds-looks-classy/:
Ако сте уморни од хибрида попут Приуса или Волт , аутомобила који лако може изгубити у Херц паркингу, погледајте ГП. То је први и једини производ из васкрсао белгијског ауто-произвођач Империа, који је раније радио у раном 20. веку, али осим изречене предњој масци нуди мало сличности са својим форбеарс било изнад или испод тог изречене хаубе. Она има четири цилиндра редни турбо мотор нуди 212к.с. који је упарен са 134хп електрични мотор, сам по себи подржава литијум-полимер батерије. То ћемо учинити око 45 миља на батерије само, али, још важније, ће бити пребачена 0 - 60мпх Спринт за мање од четири секунде. Или, барем, да ће ако се икада хитова производњу. Концепт аутомобил је представљен на сајму аутомобила у Бриселу, али никоме погодити када се она може погодио пут за реалним бројевима.

Галерија: Империја ГП

Империја Плуг-ин хибрид чини 0 - 60 у четири секунде, изгледа отмено док радите је првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 20 Мар 2011 14:02:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Јалопник | Соурце Империја | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар