неделя, 20 февруари 2011 г.

Елите Порше тјунер РУФ добија се на електричне игру са три модела еРУФ

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/20/elite-porsche-tuner-ruf-gets-in-on-the-electric-game-with-three/:
Елите Порше тјунер РУФ добија се на електричне игру са три модела еРУФ
Ако желите Порше са мало више - више снаге, више руковање, више кочница, више нечувено стајлинг - желите РУФ. То је технички независни произвођач аутомобила, али је сваки модел почиње са Порсцхе који добије систематски окренуо до 11. Хаус је Фердинанд изградили управо је најавио неколико електричних возила , а сада је све у РУФ на утакмици превише, стварајући три одвојена модела. Прво је све ев један мотор концепт, са 911 241к.с. мотор који ће се 93 миља на пуњење, има максималну брзину од 136мпх, и удара 60 за око седам секунди. Следећи на листи је Твин мотор концепт, упаривање два 335к.с. Моторс већу батерију, што омогућава 124 миља домета, максималну брзину од 137мпх и 0 - 60 у много угледних пет секунди.

Коначно, ту је Твин мотора са обртним моментом концепта векторизације. Ово опет има два мотора 335к.с. али овог пута свако вози посебан задњих точкова, што омогућава динамичан обртног момента векторизације. Опсег и убрзање су исти, али руковања треба теоретски бити много боље када пролази кроз твистиес. И, заиста, то је оно што је све о томе. Тренутно десет ових аутомобила су изграђене за тестирање. Они нису доступна за куповину уопште, али га имамо у добрим власти да ће они бити врло, врло скупо када раде брод.

Елите Порше тјунер РУФ добија се на електричне игру са три модела еРУФ првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 20 Мар 2011 05:29:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Аутоблог Греен | Соурце РУФ | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар