неделя, 20 февруари 2011 г.

УС Аир Форце изазива забринутост ЛТЕ мреже ЛигхтСкуаред'с петљају са ГПС

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/19/us-air-force-raises-concerns-over-lightsquareds-lte-network-mes/:
Након навигациони систем инструкција, без вожње у кланац је довољно тешко као што је - можете ни замислити колико је тешко би било ако сте чувају губљења ГПС пријем сваки пут када је возио у домету ЛТЕ куле? Било је неколико усмених забринутост током последњих неколико недеља да ЛигхтСкуаред је предложио ЛТЕ мрежу - која би промена његове намене Л-банд спектра некада се користи за сателитску - је превише близу спектар користи Глобални систем за позиционирање, што доводи до ометања ненамерно када куле савладају много слабији ГПС сигнала. Ствари су стекли мало више занимљив, мада, сада када УС Аир Форце Спаце команда званично је проследјују ин генерал Вилијем Шелтон је отишао на снимање рекао да "водећи произвођач ГПС пријемник ... само је закључио да у року од 3 до 5 миља на терену и у року од око 12 миља у ваздуху ГПС је закрчен од стране оних торњева ", називајући ситуацију" невероватно "и рекавши да је" нада ФЦЦ ради праву ствар. "

По свој прилици, ратно ваздухопловство сматра да је "права ствар" да укључи повлачење ЛигхтСкуаред дозволу, али је са своје стране, компанија каже да верује Шелтон се односи на тестирање које је спровео Гармин (вероватно објашњавајући да је недавно испад у југоисточној САД?) користећи симулиране сметње филтери - не стварне филтере да је потрошила неколико милиона долара у развоју и усавршавању. Без обзира на то колико су ефикасни филтери могу бити, идеја да је једина ствар стоји између функционалан ГПС система и констелацији простора преносе папервеигхтс је приватно предузеће је приватно развијен, приватно-управља филтрирање опреме ... али опет, ми волимо ЛТЕ. Одлуке!

[Хвала, Брајан]

УС Аир Форце изазива забринутост ЛТЕ мреже ЛигхтСкуаред'с петљају са ГПС је првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 19 Мар 2011 22:19:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Министарство одбране Баз , Флигхтглобал | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар