неделя, 20 февруари 2011 г.

Аппле најављује нове велике брзине интерконект, светлост ПЕАК овде долазимо?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/20/apple-announcing-new-high-speed-interconnect-light-peak-here-we/:
не постоји белешку доказа који поткрепљују овај гласинама, али све изгледа да се построје: извештаји ЦЦОМ да ће Аппле најављује "нове високе брзине технологије везе" ускоро - и Интел, Лигхт врх чини се да је ципела-у за посао . Ми смо дуго познато да Аппле тајно подршку 10Гбпс интерконекта, али са вероватно МацБоок освежите десно око углу и светлост ПЕАК наводно дугују за 1Х 2011 лансирања , чини се време за акцију могу бити у праву око сада. Такође не не боли да је овај најновији гласина долази од Цнет, у ствари, као што смо прилично сигурни да је објављивање у извору. Веома исти репортер писао да Лигхт Пеак ће бити враћен на бакар , пун месец дана пре него што АМД би признали било ста слицно.

Аппле најављује нове велике брзине интерконект, светлост ПЕАК овде долазимо? првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 20 Мар 2011 08:12:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ЦНЕТ | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар