неделя, 20 февруари 2011 г.

Кинецт хакери нам ИОС-пријатељски између две ватре и људска Тетрис

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/20/kinect-hackers-give-us-ios-friendly-dodgeball-and-human-tetris/:
Запамтите да Мицрософт рели лопту демонстрација од пре неколико дана који су показали Виндовса 7 Телефон интеграцију са Ксбок? Па, банда у Супертоуцх је украо мало је Болмер грома са новим Кинецт пијук који вам омогућава да дигиталне орбс бацити на ваш Кинецт-контролу пријатељ који користи ИОС уређаја уместо ВП7 телефона. Графике за игру и иДевице контроле нису ни приближно лепа као платформи Гаминг Мицрософт решења, али крајњи резултат је прилично исти - флингин 'лоптице са телефоном док је ваш пријатељ да их избегава љубазношћу Кинецт.

У међувремену, жаба дизајн је додао људским Тетрис игра Кинецт репертоару где играчи савршено своје Вогуе-Инг вештина које представљају упечатљив да одговара приближава исецених на екрану. На крају, сви облик-Схифтинг забаве са ниједан од сребра Гоофи јумпсуитс. Учитајте ову страницу поново су, након паузе.

[Хвала свима који су послали ово у]

Наставити читање Кинецт хакери нам ИОС-пријатељски између две ватре и људска Тетрис

Кинецт хакери нам ИОС-пријатељски између две ватре и људска тетрис првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 20 Мар 2011 12:14:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Кинецт-хаковање (1) , (2) | Пошаљите овај | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар