понеделник, 28 февруари 2011 г.

Приручника андроид апп подршку помиње током демонстрација на МВЦ, стари БлацкБеррис појавити у СхопСавви Андроид историје

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/27/playbook-android-app-support-mentioned-during-demo-at-mwc-old-b/:
Што се напрегнут као што можда изгледа, гласине да је РИМ-ради на неки андроид апп подршку за своје КНКС бази приручника таблете су упорно у различитим формама већ месецима - и они су се поново окренуо у видео Објављено по развој заједнице Рио поглавље МобилеМондаи је узети на МВЦ раније овог месеца, где РИМ-Реп наизглед каже: "Такође ћемо подржати андроид апликације" после разговора о Јава понуда. Наравно, то би могло да сам поставио неки олош роусерс или представник могао си једноставно био одјек врати гласине он види на интервебс - али без обзира, додаје уље на ватру. Пратите паузе да бисте видели видео то.

Али то добије шире размере. СхопСавви - што чини верзије својих апликација за ИОС и Андроид - почело претвара се неколико старијих БлацкБерри уређаја у својој андроид Буилд је статистичке податке о коришћењу на поветарац : Цурве 8300 и 8520, да буде специфичан, заједно са 8600 модел који не постоји (бар не још увек). 8300, посебно је доста старих, у овом тренутку и ми имате тешко време омоту наш мозак у околини план игре РИМ-у портирање Далвик (или Далвик налик), ВМ и библиотекама у вези више од да је, ако ништа друго, могли поветарац бити збуњен. Онда опет, следеће генерације фулл-тоуцх БлацкБерри који се дешава само да покренете комплетан пакет Андроид апликације у сандбок-може бити прилично убедљив производ, заиста.

[Хвала свима који су послали ово у]

Наставити читање приручника андроид апп подршку помиње током демонстрација на МВЦ, стари БлацкБеррис појавити у СхопСавви Андроид историје

Приручника андроид апп подршку помиње током демонстрација на МВЦ, стари БлацкБеррис појавити у Андроид СхопСавви пријављује првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 27 Мар 2011 17:36:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЦрацкБерри , БГР | Соурце СхопСавви | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар