понеделник, 28 февруари 2011 г.

Гмаил случајно ресетовању рачуна, коресподенције година нестати у облаку?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/27/gmail-accidentally-resetting-accounts-years-of-correspondence-v/:
Ако имате радно Гмаил налог, можда ћете желети да направите резервну копију сваке тако често - чак 500.000 корисника Гмаил-а изгубили приступ својим примљене ово јутро, а неки од њих су извештавања (преко Твиттер и подршку форумима) да године у вредности од порука, прилози и Гоогле чет логове су нестали у време они су коначно могли да се пријавите. Иако нисмо лично искусили проблем, ми смо чули да буба ефикасно бисте неке рачуне, третирају као њихови власници нових корисника у комплету са добродошли поруке. Са своје стране, Гоогле каже да питање "погађа мање од .29% од Гмаил усербасе", инжењери раде да реше проблем у овом тренутку, и да недостају поруке ће бити враћен у најкраћем могућем року. Ускоро ћемо видети да ли је то корак уназад тренутно ... или подужи вакеуп позив .

[Хвала свима који су послали ово у]

Гмаил случајно ресетовању рачуна, коресподенције година нестати у облаку? првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 27 Мар 2011 18:13:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Гмаил Помоћ форум , Гмаил статус Дасхбоард | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар