понеделник, 28 февруари 2011 г.

Гаикаи Бета иде уживо, доноси Масс Еффецт 2, Деад Спаце 2, Тхе Симс 3 и Сецонд Лифе-демонстрације у вашем прегледачу прозору

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/27/gaikai-beta-goes-live-brings-mass-effect-2-dead-space-2-sims/:
Запамтите Гаикаи , цлоуд цомпутинг услуга која вам омогућава да видео демонстрацију игре у прозору прегледача, без преузимања ствар? То је живи, што значи да више није само нас тек новинарима да дођу до њега да детаљно покушати. Доколку имате муњевито брзе интернет конекције и оба Фласх и Јаву инсталирану, четири стримовање игре демонстрације су само један клик (а можда и истраживање, или кратко чекати) у гостима, укључујући три ЕА наслова (Масс Еффецт 2, Деад Спаце 2, Тхе Симс 3) и Сецонд Лифе. Као што смо открили у нашој почетној рукама-о , није беспрекорно искуство чак и са фантастичним интернет везу, али то није требало да буде - цела поента је да Вам омогућити да узорак адекватно право игру пре доношења одлуке куповине. То је такође бесплатан укус будућности, а ви не видите те сваки дан.

Гаикаи Бета иде уживо, доноси Масс Еффецт 2, Деад Спаце 2, Тхе Симс 3 и Сецонд Лифе-демо на ваш прозор прегледача је првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 27 Мар 2011 20:17:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Велики довнлоад | Соурце Давид Перри | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар