понеделник, 28 февруари 2011 г.

ПлаиСтатион 3 пошиљке у Европу сада одузете после победе, ЛГ забрану компаније Сони

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/28/playstation-3-shipments-to-europe-now-being-seized-after-lg-wins/:
Сони и ЛГ су сада дешава на прстима у прстима са наводима о патента за више од годину дана, али Сони је сада бавили оно што је свакако највећи неуспех до сада у Европи. Парнични суд правде у Хагу је управо добила, ЛГ прелиминарну забрану да ће видети све нове Плаистатион 3С увезена у Европу конфискована од стране царинских за најмање десет дана. То су очигледно сада већ ускладиштених у холандском складиштима док Драмске напоље, а остаје могућност да судска забрана ће бити продужен чак и даље, што би готово сигурно довести до недостатка ПС3с на полицама продавница - Као што Тхе Гуардиан белешке, продавци генерално имају две до три недеље вредности акција при руци широм континента. Није изненађујуће, Сони је рекао да је "махнито" покушава да се забрана укинута, али то није одлука ниједне јавне коментаре о овом питању у овом тренутку.

[Хвала свима који су послали ово у]

ПлаиСтатион 3 пошиљке у Европу сада одузете после победе, ЛГ судску забрану против Сони је првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 28 Мар 2011 14:11:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Гардијан | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар