понеделник, 28 февруари 2011 г.

У фокусу: Господе Британски жели да вас одвести у свемир, а он је ближи него што мислите

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/t34o8IWpi44/lord-british-wants-to-take-you-to-space-and-hes-closer-than-you-think.ars:

Веома је лако заспати у простору. Када сте на вашем столу код куће и да сте радили за време, а ви климнути главом, брадом удараца својих груди и да се пробудим са почетка. У простору, главу не пада једноставно увенути у сан, а онда ако сте откачен почнете да лебди у гостима. То је нешто чујете када разговарате са Рицхард Гарриотт, човек можда знате боље као Господа Британци. Он је направио милионе долара стварања и продаје видео игара, а затим провео највећи део тог новца покушавају да уђу у простор.

Он каже да не постоји основ на Међународној свемирској станици, нити постоји плафон. Постоје инструменти и ствари и свашта повезан са зидова, и можете рећи људима који су нови у простору лет како се налетети на ствари, које шаље их врти у бестежинском. Они су око зум, следи хаос предмета и бенигних, простор-фаринг гелера. Он сакупља од отворима за ваздух, ако је нико не узима. Спавање тела пронашли свој пут тамо.

Ово је место где Рицхард Гарриотт жели да вас, а он је много ближе него што мислите.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Няма коментари:

Публикуване на коментар