понеделник, 28 февруари 2011 г.

Инхабитат је недеља у Греен: СунПовер замењује Форд, Лава моћ и авионом еко склониште

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/27/inhabitats-week-in-green-sunpower-supplants-ford-lava-power/:
Сваке недеље нашим пријатељима у Инхабитат рекапитулација је најзанимљивији недеље зелене и развој чисте технологије вест за нас - то је недеља у Греен.

Ове недеље Инхабитат видели геотермалне енергије пројеката покупи паре широм света као Исланд Еиед течност Магма као извор енергије и Велике Британије тражио да Тап геотермалних резерви у Њукасл . Такође смо видели научници развијају Стретцхабле соларни сензор који може да детектује пад од ПИН, а ми смо били импресионирани сјајан систем који користи алге у лечењу отпадних вода и генерисати горива у једном налету.

Ми такође приказао и неколико иновативних примера хај-тек архитектура - Велс ' футуристички Невпорт транзитна станица и масивни зелено-крововима иновација центар који је постављен да постане први Боцвана ЛЕЕД сертификатом зграде. Соларне структуре су врућа тема, као што је изглед унутрашњости је невероватно СунПовер реновиран седиште , сазнао нову локацију 2011 Соларни Десетобој , и указао фотонапонских погон алпске еко склониште .

Коначно, ове недеље смо добили сет за почетак пролећа дељењем наших пет омиљене гаџет зелене баште алата и кишнице система рециклаже који долази у комплету са соларним пумпу. Такође смо уочили шик колевке па до колевку Кабаница која ће одбити предстојеће раин Натти вуне иПад маску која ће задржати Таблет удобан у блустери време.

Инхабитат је недеља у Греен: СунПовер замењује Форд, Лава моћ и авионом еко склониште првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 27 Мар 2011 23:00:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар