понеделник, 28 февруари 2011 г.

АдванцеТЦ је 4,8-инчни таблетпхоне покреће Виндовс 7 на 1.6ГХз Атом процесор

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/28/advancetcs-4-8-inch-tabletphone-runs-windows-7-on-a-1-6ghz-atom/:
То не може да звучи као најпрактичнији комбинацију, али морамо да га руком да АдванцеТЦ - то је схоехорнед телефоније у оперативном систему Виндовс 7 таблета, испуњавамо наше тамне жељу за духовни наследник кпПхоне . Да, то није Виндовса 7 Телефон гледате горе, већ пуна Десктоп ради на оперативном систему Виндовс значајан куад-банд ГСМ опека, чији је унутрашњост држите 1.6ГХз Интел Атом З530 процесор, 1 ГБ РАМ меморије, 32ГБ ССД, 4,8 -инчни 800 к 480 екран осетљив на додир, 1,3 мегапиксела камера и батерија 3200мАх делимични на власт целу ствар. Позиви се рукује преко обичног АдванцеТЦ УИ слој и нема неких трикова како би софтвер да батерије у проверавате, јер уређај може аутоматски да пробуди из сна када открије долазни позив или текстуалну поруку. Ми сумњамо да бисмо много уживати навигације Виндовс 7 на екрану да су мале, али такође даје АдванцеТЦ Атрик климати главом, тврдећи да уређај може да се понаша као потпуно неттоп рачунар када је повезан на ХДМИ пристаниште. Ми ћемо вас обавестити да ли је фирма нам даје цену, датум издавања, или било који знак да је то заправо ће се појавити у малопродаји уопште.

АдванцеТЦ је 4,8-инчни таблетпхоне покреће Виндовс 7 на 1.6ГХз Атом процесор је првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 28 Мар 2011 02:01:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце АдванцеТЦ | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар