понеделник, 28 февруари 2011 г.

Укључен: Повратак из Мац

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/27/switched-on-back-from-the-mac/:
Сваке недеље Рос Рубин доприноси укључивању , колона о потрошачким технологији.
Прошле недеље је укључен Нокиа потрага разговарали да помогне Мицрософт створи трећег мобилног екосистем поред оних Аппле и Гоогле-а. Та реч - екосистем - јасно је прошао у пантеон буззвордс, користећи многе синергије из наменских парадигми. А ипак, изградња и одржавање екосистема је нешто што је неколико компанија заиста разумемо. Тачно технологија екосистеми су више него успешне платформе или бацање многе производе заједно једноставно зато што су у власништву исте компаније. Одликује их спроводи стратешки неговања.

Један концепт да је Аппле чини се да су адаптиране из природних екосистема је концепт воде циклуса вероватно сте сазнали разреда школе. Јабука претвара се у топлоту живот одржавање воде за иновације који пролази између добро утемељено Мац-тржишту и растуће раст ИОС тржишта. Аппле алудира на овом циклусу у свом Назад на Мац догађај . После наслеђивање многе технологије са Мац ОС Кс ИОС почела нуди Мац ОС Кс покретања екрана, преко целог екрана апликације, наставак апликација и докумената Аутоматско чување. Ове недеље најаве, ипак, показују да циклус ускоро бити поново иде у супротном смеру као и Аппле приказао два Мац-технологије које могу добро завршити јачање ИОС екосистем.

Наставити читање укључен: Повратак из Мац

Укључен: Повратак из Мац- првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 27 Мар 2011 22:00:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар