понеделник, 28 февруари 2011 г.

Моторола Сања Јха алудира на 7-инчни Таблет пре краја године, предвиђа таблета цене падају

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/28/motorolas-sanjay-jha-hints-at-a-7-inch-tablet-hitting-before-th/:
Моторола директор Санџеј Јха је једном наговестио раније да би се породице Моторола таблета, али је говорећи на Морган Станлеи Технологија, медији и Телеком данашње конференције, он је обећао да други мотор таблете би ти ударио пре краја године. Наравно, Јха није прича специфичности, али смо клађење да ће идуће таблете је 7-инцхер - Он је напоменуо да 7-инчном формату више пута и рекао да је величина била више "забаве" и "преносиви". Слично ономе што је рекао о мото зараде позив, он је подразумевало да 10-инчни величине је више за професионалце. Јха такође провео мало времена разговора о ценама, и навео да очекује да ће цене на Ксоом и друге таблете да сиђе у цени у другој половини године, посебно као компонента пад цене. Дакле, како је Ксоом радили у том $ 599 почетну цену? Па, то је само било пар дана, али је он пружио уверавања новинару да "продаје су почели релативно добро."

Моторола Сања Јха алудира на 7-инчни Таблет пре краја године, предвиђа таблета цене падају првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 28 Мар 2011 13:48:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Самсунг | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар