понеделник, 28 февруари 2011 г.

Аппле додаје образац за закључавање иПхоне апликацију коју не можете да имате?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/27/apple-adds-pattern-locking-to-an-iphone-app-that-you-cant-have/:
Девет тачака образац могућност закључавања је једна од оних јединствено Андроид ствари - то је био тамо још од Г1 , па чак и ако не лично га користити, шансе су добре да га препознају. Дакле, када смо га видети на иПхоне - очигледно апликацију користи интерно од стране Аппле - можете да ценимо зашто ћемо урадити Доубле Таке. Оно што гледате овде је један од неколико екрана добијени 9 до 5 Мац-у, наводно, показује верзију запослених је Аппле само АпплеЦоннецт апликација са подршком за образац закључавање да радозналих очију напоље. Чини се да апликација примењује неке минималне дужине гест представљати сигуран брава - и узимајући у обзир неке од форензичких наука дешава тамо , ми опкладу да ӕе бити прилично дуг. Наравно, ниједна од ових средстава ћемо видети опцију Схов у стварном ИОС граде, али каже да сајт компаније за тестирање механизма у другим унутрашњим алата ... и ако ништа друго, Аппле је изгледа да признаје да закључате обрасци нису страшни идеја.

[Хвала, Јаков]

Аппле додаје образац за закључавање иПхоне апликацију коју не можете да имате? првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 27 Мар 2011 21:22:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце 9 до 5 Мац | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар