понеделник, 3 октомври 2011 г.

ПаиПал Препреке за Гоогле-новчаника: Маса Усвајање НФЦ година далеко

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/wG2TT49oWTE/:
Google Wallet

Као што сте можда прочитали, Гугл је званично лансирао свој мобилно плаћање платформи Гоогле-Новчаник је недавно, који вам дозвољава да платите за производе у стварном свету тако што ћете ваше НФЦ-омогућени мобилни телефон, против компатибилна читач картица. Убрзо након иницијалне најаве технологије у мају, плаћања ПаиПал-гигант наставио офанзиву, подношењем тужбе против Гоогле-а и двојице бивших ПаиПал-руководиоци који су сада задужени за плаћање путем мобилног телефона на Гоогле. Тврдње о "неосновано присвајање пословних тајни, а" кршење фидуцијарне обавезе "су били избачени против ових лица. Јасно, то је неуредна. Док сам говорио много о тужби поглед ПаиПал-а на Гоогле новчаник, еБаи предузеће није баш коментарисао на Гоогле-у новчаник током протеклих неколико месеци. До сада.

Сели смо са директором ПаиПал-а је комуникација, Ануј Наиар, који је искрено ми је дао мишљење компаније на Гоогле-у новчаник и НФЦ технологија. Знамо да еБаи и ПаиПал су донекле занимљив поглед на НФЦ технологија. У недавном зарада позив , еБаи извршни директор Џон шали рекао трговци односе НФЦ "није за трговину." Али ПаиПал-а је пала своје прсте у НФЦ-базен са подршком за Андроид, који Наиар објашњава као "пазимо" на технологији.

Наиар каже да је један предност види са исплатама платформи ПаиПал-а у односу на Гоогле новчаник је да је Он указује на чињеницу да у би користили НФЦ-сада "Ми не тражимо неко да ишта другачије.", Многи потрошачи ће морати да промени телефона НФЦ-омогућен Некус С "Једноставно, нема толико НФЦ-омогућене телефоне тамо и не видимо НФЦ-као нешто што ће се десити веома брзо", објашњава он.

Још један изазов за платформу усвајања Гоогле-Новчаник и НФЦ, каже Наиар, покушава да се трговци да промене своје понашање. Као мој колега Грега Кумпарак написао у свом приказу Гоогле- новчаник, трговац усвајање је и даље ограничен.

Наиар каже да масовно усвајање НФЦ је још увек далеко најмање три године, али чак и тада, технологија неће заменити за мобилно плаћање све заједно. Наравно, он објашњава да ПаиПал гледа НФЦ простор блиско (лансирањем сопствене интеграције), али смисао је да компанија није у великој мери улаже у технологију због неких од ових препрека за усвајање.

Област у којој ПаиПал је улагање у је свеобухватно решење за трговце у продавници да интегрише ПаиПал-у каси искуство. Касније ове године, ПаиПал ће бити Покрећемо оне-стоп схоп за трговце, и онлине и локалним предузећима, да управљају уплате од купаца. Детаљи су ретке али ПаиПал-а каже да ће нове функције укључују локацију на бази понуда, извршавање плаћања приступити са било ког уређаја и нуди више флексибилности плаћања купаца након што сте проверили напоље.

И ускоро, такође ћете моћи да користите ПаиПал у физичком плаћања гатеваи у продавницама, као и (где иначе комплетан кредитну картицу свипинг процес), и да ће имати могућност приступа у реалном времену инвентара продавница, добијају у продавницама О

Няма коментари:

Публикуване на коментар