понеделник, 3 октомври 2011 г.

ХТЦ безбедносни пропуст рекао да цури бројеве телефона, ГПС подаци, и више, ХТЦ одговара (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/02/htc-security-vulnerability-said-to-leak-phone-numbers-gps-data/:

Људи на Андроид полиције изгледа да су наишао на прилично потресање безбедносни пропуст у ХТЦ телефонима ради Андроид, дајући заједнички за све апликације са приступом интернету Завирите у виталне уређаја статистике, информације о корисницима и још много тога. Демонстрирано у горе видео програмер Тревор Ецкхеарт утврдила да недавно ХТЦ ажурирање упакована у пакет сече алата који сакупља податке о корисничким налозима (укључујући е-маил адресе), недавна ГПС локација, СМС-ом података и кодиран текст, бројеве телефона, систем за резање, покренутих процеса и више - све што се може приступити заједнички за све апликације захтева приступ андроид.пермиссион.ИНТЕРНЕТ.

ХТЦ је већ гледа у питање, наводећи, "ХТЦ узима безбедност наших клијената веома озбиљно, и радимо на томе да истражи ове тврдње што је брже могуће Ми ћемо пружити ажурирати чим смо у могућности да утврди тачност. захтев и које кораке, ако постоје, треба да буду предузети. " Ако сте превише антси чекати за ажурирање ХТЦ, глава на преко извору линк испод - каже Ецкхеарт проблем може решити уклањањем ХТЦлоггерс од укорењена уређаја.

ХТЦ безбедносни пропуст рекао да цури бројеве телефона, ГПС подаци, и више, ХТЦ одговара (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 02 Окт 2011 19:17:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Андроид полиције , ИнфецтедРОМ | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар