понеделник, 3 октомври 2011 г.

Инхабитат је недеља у Зелено: Еко боравишта, највећи светски соларне парк и Акеон нови ЕВ батерије

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/02/inhabitats-week-in-green-eco-abodes-worlds-largest-solar-par/:
Сваке недеље наши пријатељи на Инхабитат подсетимо недеље најзанимљивији зелена развој и цлеантецх вест за нас - то је недеља у зелено.

Прошло је епска недељно за зелене зграде и чисте технологије, као 2011 Соларни Десетобој приказао 19 најљепших светских сунце напаја Префаб куће у Вашингтону - и Инхабитат сте донели до-до-минута покривеност на победу кући дизајна . Неколико кућа карактеристика изузетно неконвенционалан дизајн - видети Научна лук и Цалтецха је натекло изнутра ка споља Префаб и тима Канаде Теепее инспирисан ТРТЛ кући - док други попут Пурдуе је ИНХоме ослонити покушао-и-истина изградњу типологије надоградити државно-оф -уметност соларних система. На крају Универзитета иновативних Мериленду прекретница кућа је освојио прво место у конкуренцији са својим зеленилом убризгана, вода усмерена, који живе кући. Пурдуе Университи више традиционалних ИНХоме је освојио друго место, и тим Новог Зеланда (Викторија Универзитету у Велингтон) на трећем месту са лепим дрвеним Фирст Лигхт кући .

Говорећи о великим подвизима обновљивих извора енергије, ове недеље Исланд је најавио планове за изградњу прве нуле угљеника дата центру и Немачкој отворен највећи светски соларне парку на врху напуштеном површинског копа. Такође, искористили смо поглед на нове иновативне СеаТвирл турбина , која би могла да буде најисплативија енергија ветра генератора до сада, а ми смо гледали Павеген открива планове за напајање тржни центар са плочицама које жетве енергије од пешачке стопама . Гоогле је такође направио велики инвестициони да би соларни системи моћи да 3.000 кућа, са МИТ развио ради " вештачки лист ", који генерише водоник гориво из воде и сунчеве светлости, а Акеон представила нову батерију која би требало да прошири опсег електричних аутомобила за 35 одсто.

У других зелених превоза вести, сунце погон возила порасла је у правцу звезде ове недеље као НАСА је објавила планове да покрене највећа соларна летилица плове икада направљен , а јапанска ТОТО представио луда говори кака-поуеред мотоцикала врху са ВЦ-ом. Такође, искористили смо Спин у

Няма коментари:

Публикуване на коментар