понеделник, 3 октомври 2011 г.

Цукерберг: "Ја стварно не користим Фацебоок-цео дан."

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/S8GOerUpaBE/:
Screen Shot 2011-10-02 at 8.32.33 PM

Авесм програмер Јеремија Цохицк послали следеће Фацебоок Статус раније данас, постулатинг да је Фацебоок генерални директор Марк Зуцкерберг је превише заузет котрљање и баве се заправо користите Фацебоок, "На исти начин на дилере дроге да не користите производ који продају, сумњам Цукерберг је на фацебоок цео дан. Визионари не у стању мировања на мрежи. "

Па, доказ је у пудинг како кажу, из како изгледа, Цукерберг одмах одговорио на Статус Упдате Цохицк је: "Не, ја заиста не користим Фацебоок-цео дан."

Савршен.

До сада су 1.732 људи волели Цукерберг одговор, 243 волео Цохицк оригинални коментар, а 32 људи углавном деле размену јер хуманизује Зуцк, доводећи га доле на наш ниво. Мислим, ако је био троллинг Фацебоок-довољно да се види да случајни лица коментар, на првом месту онда вероватно не проводи много времена на услугу.

По мом скромном искуству, интернет визионари не троше огромне количине времена на мрежи, јер има дубок и стално ажурирање разумевање начина на који људи комуницирају и сарађују овде варнице визионар процес. Осим тога, да дилером дроге ствар је углавном урбани мит аниуаис.

Виа: Истинита Технологија


Компанија: Фацебоок
Лансирање Датум: Јануар 2, 2004
Финансирање: $ 2.34Б

Фацебоок је највећа светска социјална мрежа, са преко 500 милиона корисника. Фацебоок је основао Марк Зуцкерберг, у фебруару 2004, у почетку као ексклузивни мрежу за Харварду студената. То је био велики хит: у 2 недеље, пола школа у Бостону области поцеле да захтевају Фацебоок мрежи. Цукерберг одмах регрутовани својим пријатељима Дастина Московиц и Крис Хјуз да помогне у изградњи Фацебоок и у року од четири месеца, Фацебоок је додао још 30 факултета мреже

Няма коментари:

Публикуване на коментар