понеделник, 3 октомври 2011 г.

Веризон тужи да зауставе ФЦЦ нето правила неутралности

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/e0QAJh3BUHI/verizon-sues-to-halt-fccs-net-neutrality-rules.ars:

У петак поподне, Веризон поднело очекује изазов ФЦЦ правила мрежа неутралности, тужбе пред федералним судом да их заустави. Веризон тврди да Агенција нема овлашћења да издаје правила утичу на Интернету.

"Веризон је у потпуности посвећен отвореног Интернета", рекао је Веризон виши потпредседник Мајкл Гловер у изјави "Ми смо дубоко забринути због тврдњи ФЦЦ широких овлашћења да наметне потенцијално далекосежне и непотребних прописа о широкопојасних мрежа и сервиса и на Интернету. себе. Верујемо да ова тврдња власти није у складу са статутом и створити несигурност комуникација, иноватори, инвеститора и потрошача. "

Веризон тужби правила, која у великој мери ослободити бежичне мреже, су "произвољне" и "самовољном"-исти оптужбе недавно донела Нет Неутралити присталице доказујући да ФЦЦ непрописно пустите бежичне индустрије скидајуци са куке.

Адвокат Хелги Вокер је надзор Веризон изазов, она је раније представљала Цомцаст пред истим судом и тврдили да ФЦЦ није имао овлашћење да П2П пропорционално полиције Цомцаст . Освојила том случају тако што многе од исте аргументе Веризон изгледа да распореди.

Тужба против правила је Веризон други у последњих неколико месеци први је избачен због тога што правила тек треба да се званично издатим.

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар