понеделник, 3 октомври 2011 г.

ПассМиВилл воља за Вашу онлине средства и лозинке

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/723rlsHhHbg/:
pass

Ово је морбидно тему да размишљају о томе, али сада када имамо толико е-маил, социјалне медије и друге заштићене лозинком рачуне, шта се дешава са приступ овом рачунима када проћи? Унесите ПассМиВилл , који је покренуо пре неколико недеља на ТецхЦрунцх пореметити је хацкатхон. ПассМиВилл је у основи ће за ваше онлине имовине. Сајт дистрибуира ваше личне друштвене мреже лозинке вашег поверења вољене након што умре.

Ево како то функционише. На сајту можете креирати налог са вашим именом и унесите ко су ваши родбини је и њихов е-маил адресу. Такође унесете кључ за шифровање да би прималац зна (тј. последње четири цифре броја Ваше број социјалног осигурања). И онда унесете податке, лозинке и више да желите да неки од родбине до преузимања када прође. Када умре, ова информација ће се пренети на примаоца.

Па како ПассМиВилл схватим када смо мртви? Повежете Фацебоок и Твиттер налога на сајту и покретање ће пратити колико често сте постављање и оно што је постављен на зиду. Када ПассМиВилл је убеђен да може нестати, следећи сродници прима "мртваца Пребаци е-поште.

Оснивач Данил Козиатников, који су путовали на пореметити из Сибира, Русија; уверава да су сви подаци који се налазе на ПассМиВилл је потпуно шифрована. Погледајте наш видео са Козиатников (чија Рун Алеја компанија Куест.ли је изабран као победник публике избор) испод.


:
Сајт:

Няма коментари:

Публикуване на коментар