понеделник, 3 октомври 2011 г.

Никон 1 Ј1 преглед (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/03/nikon-1-j1-review-video/:
Дакле, Никон коначно има миррорлесс камеру, након што је врло вероватно најдраматичније промоцији компанија икада спровела. Наравно, конкурентних модела од Панасоника, Олимпус и Сони су већ стигли други, или чак трећа генерација пре него Никон подигао вео на Ј1, али је дуго очекивани најаве прошлог месеца нам донети КМП да влада свим ИЛЦс? Па, не, не уопште. Никон је не циља професионалци, па чак и напредне аматерске стрелци са својим најновији додатак породице измењивих објектива камере. Уместо тога, компанија је маркетинг његов Ј1 и на фудбал маме (и тате), моди младе народне, као и повремене стрелци који желе неки од разноврсност ДСЛР , али су спремни да жртвују одличан квалитет слике за више компактан дизајн. Али шта је са остатком нас? Никон ће једног дана наградити наше стрпљење са правим класу конкурент? Можда, али то дефинитивно није оно што имамо овде.

Никон изграђен $ 650 Ј1 "из темеља" - позивајући се на своју 10.1 мегапиксела, ЦКС-величине сензор са 2.7к цроп фактор, заједно са неколицином куирки функције које ми вероватно неће користити, али да су неки од ви (или можда ваших чланова породице) може љубав. Скочи иза паузе да видим шта смо нашли заиста допадљивим камере, и оно што нам је оставио прилично импресионирана. А то да умиреш да суди његове перформансе за себе, можете проверити неколико нетакнуте слика на покривеност линк испод закључак, заједно са различитим узорак видео спаттеред током.

Наставити читање Никон 1 Ј1 преглед (видео запис)

Никон 1 Ј1 преглед (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 03 Мар 2011 12:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар