четвъртък, 29 септември 2011 г.

Планете су усаглашени: Фацебоок спартански и иПад Пројекти ће бити лансиран почетком следеће недеље

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/frroMhgolOM/:
eclipse95

Раније вечерас, Алексија пронађена и послали неки сцреенсхот од нечега што сигурно изгледала много као митски " Пројекат спартански ". Убрзо након тога, Фацебоок је низ страницу у питању. А за добар разлог. То је био пројекат спартански, сада смо потврдили.

Упс.

Па, да будемо поштени, чуо сам безброј пута да они заправо не зову да интерно. То је можда име које спољни програмери користе. Без обзира на то - ми сви знамо на шта мислим. То је ХТМЛ5 базираних мобилних платформи да је Фацебоок је градио у тајности месецима. А сада се то ради. У ствари, то је учињено неко време. Из онога што чујем, да је чекао на једну ствар ...

И ту се ствари заиста занимљиво.

На ризик од звучи као дечак који Цриед Волф, само ћу да кажем: Фацебоок иПад апликација је пред лансирање. И то је био спреман да иде на неко време сада, али је држао неке унутрашње назад-и-даље од јабука и Фацебоок. И Пројекат спартански чека на том иПад апликација.

Раније ове недеље, Масхабле известио да ће Фацебоок иПад апликација покрене на иПхоне-догађај Аппле ово долази уторак. Јер шта вреди, ми смо чули Фацебоок је заиста планира да покрене иПад апликација на њихов иПад / спартански догађаја у понедељак. Али они још увек разматра све ово са Аппле. И Аппле је добро познато да се ствари промене на последњој секунди. Могуће је да они желе да покрену Фацебоок-овој на бини на њиховом догађају да прикажу неке од нових могућности ХТМЛ5 иОС 5 (који ће такође бити званично представљен на догађају).

Верујем понедељак лансирање резервну опцију опција. Фацебоок је очигледно спреман да иде са или без Аппле.

Прошле недеље, приметили смо да је главни програмер у иПад апликације Фацебоок- у левој фрустрације због кашњења са Апп. Опет, ово је све о Фацебоок-/ Аппле однос. Не верујте апликација је прилично спремна да иде пре пар месеци? Онда зашто је то у уживо код ?

Спартанско је такође одложено неколико пута. У скорије време, ми смо били слух много о сарадњи између Аппле-и Фацебоок на пројекту. Два (Фацебоок иПад и Фацебоок Спарте) сада се придружио у куку, чини се. Не ће покренути без другог. И по свему судећи, све је то уз благослов Аппле.

Али, не правимо грешке, однос између две компаније је слабији у најбољем случају. Обоје знамо да они вероватно би било боље да ради заједно, али и такође верују да они заправо не треба једни друге. Дакле, плес смо видом и слухом о томе. Два су френемиес. Али, покретање Гоогле + је направио један врло јасан заједничког непријатеља ...

Овај пут је сигурно изгледа као планете усклађивања. Извори на обе стране показују велики Фацебоок/Аппле/иПад/ХТМЛ5 најаву дешава почетком следеће недеље или онај начин. Овај пут не бих кладити против њега.


Няма коментари:

Публикуване на коментар