четвъртък, 29 септември 2011 г.

Плантроницс представио Маркуе М155, своје најлакши Блуетоотх слушалице за смартпхоне кориснике

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/29/plantronics-intros-marque-m155-its-lightest-bluetooth-headset-f/:
Уз пружање слободне руке погодност за мобилне кориснике у покрету, Блуетоотх слушалице служе казну сврху Цразиес, дајући им нешто да се укаже на када су напрескок расплинут на себе. Сада, најновија понуда од Плантроницс доноси већу удобност и стил у обе врсте корисника. Маркуе М155 гласници најмањи и најлакши слушалице компаније до данас, који је тежак само 7 грама - отприлике тежина хемијске оловке. Дизајниран посебно за Андроид и иОС телефона (мада широко компатибилан са више), М155 нуди гласовна упутства за упаривање помоћ, прилагођене апликације и способност да одговоре или игнорисати позиве вербалне команде. Шта више, сви купци добијају једногодишње претплате на Воцалист услуга компаније, која нуди могућност слања е-маил, ажурирање Твиттер, проверите време, слушају вести и више - све слободне руке. Доступно у Јет Блацк или арктичке бела, Маркуе М155 ће се продавати за око $ 60 и доступан је за унапред наручити почетак данас.

Наставити читање Плантроницс представио Маркуе М155, своје најлакши Блуетоотх слушалице за смартпхоне кориснике

Плантроницс представио Маркуе М155, своје најлакши Блуетоотх слушалице за смарт телефона корисницима првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 29 Сеп 2011 00:01:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар