четвъртък, 29 септември 2011 г.

КИОЦЕРА Дурамак спреман да директно Кицкофф спринта у Повежите услуга 2. октобра за $ 70

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/28/kyocera-duramax-ready-to-kickoff-sprints-direct-connect-service/:
Све галама о новим ЦДМА на бази Спринт је Дирецт Цоннецт служба није био узалуд, јер сада Мрежа је коначно потврдио да је то заиста ће бити лансирање у ограниченом броју тржишта овог предстојећих недељу, са ширим проширење долазе почетком 2012. Да покрене ствари, међутим, мрежа би требало да имају телефон или две које су технологије уграђене у, зар не? Киоцера Дурамак ће добити част да буде први телефон да ради са новим плановима и да ће бити сертификован 810Г војно-стандардних преклоп телефон са камером 3.2МП, стерео Блуетоотх, 2.5 мм прикључак за слушалице (не грешка у куцању) и Дура-Грип гуме кућишта. Шта је Киоцера Дурацоре и Моторола адмирал ? Они још увек наредном, али Спринт само помиње да су оба уређаја излази пре краја ове године. Што пре то боље овде, јер недостатак опција не може бити продајно место за бренд нову услугу. Нитти-истрајан детаљи су у пилетине након паузе.

Наставити читање Киоцера Дурамак спреман да директно Кицкофф спринта у Повежите услуга 2. октобра за $ 70

КИОЦЕРА Дурамак спреман да директно Кицкофф спринта у Повежите услуга 2. октобра за $ 70 оригинално се појавила на Енгадгет он Фри, 28 Оцт 2011 19:16:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар