четвъртък, 29 септември 2011 г.

Флицкр представио Андроид апп, уводи у реалном времену Фото седница карактеристика (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/29/flickr-unveils-android-app-introduces-real-time-photo-session-f/:
Андроид заједницу можда чека свој сопствени Инстаграм апликација , али бар Флицкр сада појачале да попуне празнину. Јуче, фото-сервис дељења представио свој први Андроид апп, заједно са новим друштвеним карактеристика позната као Фото седници. Бесплатно доступни на Андроид Маркет, апликација омогућава корисницима да снимите, филтера и отпремите своје фотографије директно на Фацебоок, Твиттер или Флицкр, све из удобности сопственог телефона. Поседује низ функција фотоапарата као што су блиц, однос избор, и затварача фокус, заједно са десет висококвалитетних филтера. Фото заседање, у међувремену, омогућава вам да прегледате слике са својим пријатељима у реалном времену. Све што треба да урадите је да заокружи онлине другови, почните седнице и почети листају Пхотостреам. Сваки пут када пређете на следећу слику, ваши пријатељи ће, такође, ефикасно претвара било који су тренутно аферу у колектив, Дон Драпер-као слајд шоу. За више детаља, погледајте линкове испод извора, или кас прошлости паузе за видео оронула фото сесије.

Наставити читање Флицкр открива Андроид апп, уводи у реалном времену Фото седница карактеристика (видео запис)

Флицкр представио Андроид апп, уводи у реалном времену Фото седница карактеристика (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 29 Сеп 2011 03:15:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Флицкр | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар