четвъртък, 29 септември 2011 г.

Службени Флицкр апликација за Андроид стиже

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Cry8sKY1Pbo/:
flickrappp

Бити Андроид корисника, као и Флицкр корисник је сада опасно територије за прилично дуго времена. Нико није позван на званични апликацију, и треће стране оне нису превише топла. Срећом за нас, Иахоо је коначно пала Флицкр-апликацију која не само да је њихов званични благослов, али не сиса уопште.

То је сасвим потпуно функционалан, а не само Пхотостреам претраживача. Можете, наравно, погледајте ваше слике или оних других, а искуство је пријатно и Флицкр-И. Можете чак и директно преузети у пуној величини слике на е-маил или користити као позадина. Апликација се покреће у вашем активности поток, међутим, где се недавно фаворите и тако даље су приказане. Наравно нико не воли моје фотографије, али претпостављам још постигао фотографи ће дочекати једноставан приступ на недавне коментаре и фаворите.

Постоји лепо апликације за камеру тамо, превише. Можете да одаберете различите пропорције аспект, примените филтере (названа по местима и несавршено заступљене у менију), додајте детаље, као и слање директно на друштвене мреже или е-маил адресе. И наравно да су у праву иде у ваш Флицкр налог, као добро. Ево једног сам узео за демонстрацију. Она је "Јава" филтера примењује.

Не Инстаграм-убица на било који начин, али опет, Флицкр-љубитељи ће се допасти. Нажалост, не можете да додате у сетовима, што би било згодно за чување вашег мобилног снимке даље од свог "праве" слике.

То је солидан мали апликација ако имате пропусни опсег за то (можда ћете желети да користите Ви-Фи) и не треба било који од напреднијих функција као што су групе и збирки. Надамо се да ће проширити део заједнице мало више у следећем издању. Више сцреенсхот и инфо може се наћи у Андроид Маркет . Апликација је једноставно зову "Флицкр" и објављује Иахоо доо, у случају да више не могу видети за претрагу одмах.



Няма коментари:

Публикуване на коментар