четвъртък, 29 септември 2011 г.

ПАНАСОНИЦ нам показује своје мекше стране, представио трио високе технологије робота помагачи

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/28/panasonic-shows-us-its-softer-side-intros-trio-of-high-tech-rob/:
Немоцних у Јапану имају чега да се плаше када је у питању помоћ негу - осим можда за робота побуне. Из земље која нам је дао РОБО-Царе Беар , долази три нова саосећајни тецх решења за старије нега узимање захваљујући Панасониц . Приказано ван испред овог октобра у 38. Међународном кућну негу и рехабилитацију Изложба у Токију, електронике гигант је своје тренутно у продавац боравка лекова са болница, ставови Римо - освежени дизајн који повезује "кревет непокретних [и оних са] ограничене мобилности" лекарима, породицом и пријатељима преко свог ХД међу лице. И само зато што сте боравка у кући, то не значи косе-Прање бота компаније не може да вам помогне да добијете косу урадили, и слушати о томе како се жале деца никада не да те видим више. За комад од помоћи, Панасониц је такође отишао и моддед кревет који је више него што се оком - буквално, јер се претвара у електрични колица да вас Сцоот око куће. Морамо да га руку технологије одећу, наше последње дане почињу да изгледају прилично оштрица.

Наставити читање ПАНАСОНИЦ нам показује своје мекше стране, представио трио високе технологије робота помагачи

ПАНАСОНИЦ нам показује своје мекше стране, представио трио високе технологије роботски помоћници првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 28 Оцт 2011 22:05:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Тецхнабоб | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар