четвъртък, 29 септември 2011 г.

Овај Наравно изгледа као Фацебоок Пројекат спартански [Слике]

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/-qhyfO1XQIM/:
Facebook Mobile Developer Page

Овај Фацебоок мобилни програмерима страница је прилично интересантан , пре свега зато што почиње са статистике, "350 милиона корисника Фацебоок-приступ са мобилних уређаја сваког месеца", који је управо пуштен и онда због тога што описује Фацебоок-Мобиле Веб апликација и укључује карактеристике екрана који су другачији од свега што смо видели уживо.

Из онога што могу рећи из сцреенсхот, апликације основне компоненте, иконе за Адресе, Поруке, обавештења, и пријатељ Захтеви, изгледа да одговара сцреенсхот пројекта спартанских да смо послали раније овог лета. Као што смо написано у прошлости , пројекат је спартански ХТМЛ5 базираних мобилних апликација платформа да је Фацебоок је радио на са 3рд парти програмера за неко време сада.

Текст копију ове супер-до-до датума страну - као из будућности - описује Фацебоок-Мобиле Апп интеграција на иОС и Андроид (сцреенсхот видљиви су иОС ја претпостављам), осим што не изгледа да буде фацебоок Мобиле Апп да свако заправо има приступ превише. И везе за даљи сцреенсхот од око на Андроид и Иос, изгледа да не ради.

Програмер усмерен карактеристике које су овде представљене, укључујући и ознака за апликације, проистичу из Обавештење о пријатељ позове да треће стране апликација и апликација Претражи такође смрде Спарте, који смо чули био је изграђен са циљем добијања програмерима да користите Фацебоок, као платформа за дистрибуцију игара и другим Фацебоок-апликације.

Да ли је ово бити само стварно фенси плана реорганизације постојећих Фацебоок-Мобиле Апп? Можда, али ако је тако то је неки плана реорганизације. Контактирао сам Фацебоок за више информација о томе шта тачно је ово пре неког времена и они тек треба да се вратим на мене (или повуците према доле), што је чињеница која је занимљива сама по себи.

У случају да на крају урадити вуцење, ја сам укључен целу страну као ПДФ-у испод.

Упдате: Ааааааанд Ит Довн је. Шта је ви толико дуго?


Няма коментари:

Публикуване на коментар