четвъртък, 29 септември 2011 г.

РИМ детаље Андроид компатибилност, апликације писане са НДК види канадским визе опао

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/29/rim-details-android-compatibility-apps-written-with-ndk-see-can/:
Док сте свесни да без сумње приручника стећи способност да води Андроид Аппс у неком тренутку , РИМ-Цоме Цлеан са специфичностима као оне које ће радити на највећем БлацкБерри. Према Тхинк, инжењери из Цануцк компаније потврдио је да предстојећи компатибилност слој неће подржати апликације писане са НДК - знате, роба написан у Ц уместо типичног један-два Јава / Далвик ударац. Такође, на пања су оне које укључују Гоогле мапе, у око наплате или текст у говор мотора Маунтин Вју у. Слично томе, живе тапета и апликација које користе ВоИП или имају више од једне активности везане за лансер такође на извлачење. Прошло је потом прогласио: немојте очекивати фантастичну јато апликација да би без масти скок лакта, који ако смо искрени, је о праву с обзиром на остале вести из Ватерло .

РИМ детаље Андроид компатибилност, апликације писане са НДК види канадским визе одбио првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 29 Сеп 2011 02:12:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк МобилеБурн | извор Тхинк | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар