петък, 30 септември 2011 г.

Нови НФЦ спецификације омогућава двосмерну комуникацију, потенцијално чини рељефне застарела

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/30/new-nfc-spec-enables-two-way-communication-potentially-makes-bu/:
НФЦ-
НФЦ форум управо објавио најновију надоградњу на растуће крупни распон стандард и обухвата лепо третирају се зове СНЕП, који стоји за једноставне НДЕФ Екцханге протокола. (Бочни напомена: НДЕФ у СНЕП, скраћеница за НФЦ размене података формат - то је као Матриосхка лутку скраћеница.) Оно што СНЕП узбудљив је у томе што омогућава слање и примање података између два уређаја. Ово би могло да се користи за размену информација контакт између телефона (слично као рељефне , али без потребе за апликацију) или узмите везе са приколице из филма плаката који би могао да се репродукује на вашем ТВ код куће. То је потенцијално узбудљиве ствари, докле год произвођачи заиста искористи га. Погледајте односе са јавношћу, након паузе за још неколико техничких детаља.

Наставити читање Нови НФЦ-спецификација омогућава двосмерну комуникацију, потенцијално чини рељефне застарела

Нови НФЦ спецификације омогућава двосмерну комуникацију, потенцијално чини рељефне застарела првобитно појавио на Енгадгет на Сат, 30 Оцт 2011 03:14:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Елецтрониста | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар