петък, 30 септември 2011 г.

Тхрустмастер је Ферари Ф1 Тоцак Адд-он вас води од нула до хероја у $ 200

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/30/thrustmasters-ferrari-f1-wheel-add-on-takes-you-from-zero-to-he/:
Никада не може добити прилику да се придруже Феррари Формула 1 тима, али препуштајући вашу машту је око да се много лакше, сада када је Тхрустмастер је представила свој нови Феррари Ф1 Тоцак Адд-он - у природној величини реплика точка вас ' Д пронаћи у 150 ° Италија. Најавио је јуче, ова гума-текстуром точак има пуну шкриљца професионалног квалитета ротационих потенциометара, прекидачи и акционих дугмића - укључујући и две ротационе енкодера прекидачи, осам тастера-пусх и сет "пулл и пусх" секвенцијалних Померачи да је, веран облику, директно везан за точак лице. Дизајниран да неприметно придају ваше Т500 Републике Српске , додатак ће бити доступан у два модела: ПЦ и ПС3 компатибилан мод, са 13 акционих дугмића и три Д-јастучићи, или напредни ПЦ компатибилна моду, са 25 акционих дугмића и један Д-пад. Не помиње, међутим, да је неухватљива повећати дугме . Адд-он је најављено да почне испоруке почетком октобра за $ 200, па до копчом и избегне последње паузе за више детаља, у пуном ПР-ом.

Наставити читање Тхрустмастер је Ферари Ф1 Тоцак Адд-он вас води од нула до хероја у $ 200

Тхрустмастер је Ферари Ф1 Тоцак Адд-он вас води од нула до хероја у 200 долара првобитно појавио на Енгадгет на Сат, 30 Оцт 2011 05:02:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Тхрустмастер | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар