петък, 30 септември 2011 г.

Зашто не запалити на додир или пожара за ЕУ, Великој Британији?

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/mHjDuZgDHkc/:
KW-slate-02-lg._V166950133_

Џеф Безос је недавно рекао да је ових дана, "ако сте само изградња уређаја мало је вероватно да успе." Он је свакако изгледа да подржавају ту изјаву горе, са лансирањем запалио огањ производи више оптимизма него последњих десет не- иПад __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ покреће заједно. Чини се да људи заиста свиђа идеја наменски уређај који ради неколико ствари добро, ограђену башту или не.

Али Безос забашурује другу страну "направите сопствену екосистем" новчић: обезбеђивање и пружање који екосистем не само да захтева огромне ресурсе, али може повремено да проузрокује велике препреке. У овом случају изгледа да ће запалити ватре и додир бити доступни Великој Британији или ЕУ , из разлога и трајање нису наведене. То не би ништа са чињеницом да су они више од уређаја, зар не?

Амазон није одговорио на моја питања, а обзиром да они нису јавно коментарисали ову до сада, не много очекују од одговора, чак и ако они раде. У међувремену, погледајмо могућности због чега овај филм-аут је ограничен, како би ескалације вероватноће.

1. Они нису стекли уређаје одобрен од стране Европске власти не можете да ослободи бежичну производ осим ако је опозван од стране ФЦЦ овде у САД-у, и. Постоје слични агенције широм света које обављају своје, нешто другачије тестирања. Међутим, подношење уређаја за ових органа је ствар, наравно, и ја сумњам Амазона би једноставно то не чине. И уређаји су превише слични другима тамо да изазове било какве озбиљније кашњење у њиховом одобравању.

2.. Свиле претраживач није у складу са европским приватности и заштити података начин. свиле ради, у најкраћем, да ли је нека правила смањује рендеровања и упита Амазон серверима, који на неки начин захтева страницу на ваше име и онда пустите да вас у оптимизовано формату. Овај човек-у-средини техника није нова, у принципу, али ако је као подразумевани начин комуникације за велики уређај. Могуће је да систем има Замјерити прописа који забрањују приватне податке из усмерава преко треће стране као што је овај. Наравно Амазон би користили локализована датацентри, али власништво над подацима може пасти у сивој зони још није у потпуности одобрена од стране ЕУ и Велике Британије ( то је ЗДНет је хипотеза ).

Ово је интересантна идеја, али ја не мислим да закон јесте да заштитне, нити да су сличне између Велике Британије и ЕУ, о овој теми барем. Осим тога, ово не чини ништа да објасни зашто је Тоуцх није на располагању, било. Она користи исте "експериментална" претраживача као и остали е-мастила уређаја.

3.. Они немају садржај То је скоро сигурно.. Упркос трошење стотине милиона евра на провајдери садржаја као што су Ловефилм , они само немају библиотеке и права у ред. Безос је своје савете о покретању само уређај, јер без супериоран избор садржаја, Амазон Ватра је само другоразредна __Б__ц4е0ба5422383082417

Няма коментари:

Публикуване на коментар