петък, 30 септември 2011 г.

Гоогле-гради сајта који показује вам шта Врх Технологија компаније плацају

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/W3nFECvRoIY/:
Screen Shot 2011-09-29 at 7.32.44 PM

Синоћ на неформалном скупу Тецх људи, неко је упоредио Силиконске долине на "Лас Вегас за људе који желе да направе луди срање" изједначавање Подесавање тастатуре и анђела инвеститора да коцкари врста.

Добро ако инвеститори су коцкари, а новооснованих су рукама карте, шта то чине инжењери? Ја не знам (у Вегасу аналогији сам Хунтер С. Тхомпсон), али је сигурно изгледа као да су плаћени много.

Покушај да се меч до стварног броја на то "много", Гоогле Кориснички решења инжењер Гаретх Јонес је поставио сајт зове ТецхЦомпаниПаи , који вам омогућава свеобухватно да тражите оно што $ $ различитих постионс да плати технологије тешке хиттерс, препун ЛинкедИн везе за поменути позиције, тако да можете ставити лица за износ.

Према ТецхЦомпаниПаи, првих пет технолошких компанија, у смислу Моолах долед напоље, су Туиттер: плаћају $ 120К у просеку, Аппле је: плаћају $ 113К у просеку, ЛинкедИн: плаћају $ 112К у просеку, Фацебоок-у: $ 110К плаћају у просеку На крају (што ме изненадило) Гоогле-а, на 104К.

У одрицање Џонс каже да су подаци на сајту је "врло прецизан" - вероватно користећи Х1Б евиденцију - али као и већина питања плата би вероватно требало да се процени од случаја до случаја. И обложити неко био радознао, решења клијентима инжењер у Гоогле не даје $ 86к.


Компанија: Гоогле
Лансирање Дате: Април 9, 1998
ИПО: НАСДАК: ГООГ

Гоогле пружа претраге и рекламирања услуга, које заједно имају за циљ да организује и уновчите светске информације. Поред своју доминантну претраживача, она пружа обиље онлине алата и платформи, укључујући: Гмаил Мапе и ИоуТубе. Већину својих Веб производе који су слободни, финансиран од стране Гоогле-високо интегрисане онлине оглашавања платформе АдВордс и АдСенсе. Гоогле промовише идеју да рекламирање треба да буде високо циљане и релевантне за кориснике на тај начин им обезбеде богат извор информација

Няма коментари:

Публикуване на коментар