петък, 30 септември 2011 г.

ИБМ-ов МИСЛИ доказни напада Њујорку, има за циљ да инспирише (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/30/ibms-think-exhibit-invades-nyc-aims-to-inspire-video/:
Остављање граница Менхетну стана, Линколн центар је незгодну способност да чине једну релативно мала у односу осећа. Дом извођачких уметности и прогањати у Њујорку глиттерати, обележје добио ИБМ-Макеовер као део МИСЛИ изложбе компаније - интерактивна инсталација пројектована за ткање приче технологије који се односи на тканину живота, достигнућа и промене .

Прва ствар која привлачи пажњу је ИБМ-пенушаво 123-нога дугачак, 12 метара висок зид ЛЦД екран поставом тунел који води у утробу Њујорку оријентир. "Живи" зид буја ван окружења, замишљајући саобраћају и анализу одговарајућим квалитет ваздуха из оближњих Бродвеју. Она такође показује соларни потенцијал сваког крова у граду, финансијске трансакције и количине воде цури из главног водовода. Као догађаја произвођач Ли Зелена једноставно речено, идеја која стоји иза подешен је да "делегирају разумевања" у "интриге и инспирише", чак и најмање технолошки склони.

Наставити читање ИБМ МИСЛИ доказни напада Њујорку, има за циљ да инспирише (видео запис)

ИБМ-ов МИСЛИ доказни напада Њујорку, има за циљ да инспирише (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет на Сат, 30 Оцт 2011 14:47:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор ИБМ- | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар