петък, 30 септември 2011 г.

Интел стекну Телмап, разделити лако имплементирати АПИ локације на АппУп програмере

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/29/intel-to-aquire-telmap-dole-out-easy-to-implement-location-apis/:
хттп://ввв.енгадгет.цом/2011/09/29/интел-то-акуире-телмап-доле-оут-еаси-то-имплемент-лоцатион-апис/ У случају да нисте гледали, Интел Елементи 2011 Уводно пала у лукав стицање саопштење: фирма је недавно потписала уговор да апсорбује Телмап , Израел заснован на одећу чија локација платформа је кичма безброј навигацију апликација. Интел Петар Биддле каже навигацију фирме је да постане потпуном власништву филијала Интел , и да ће помоћи програмерима АппУп пакет своје апликације са јединственим могућностима локације путем стандардизованих АПИ Телмап је. Биддле се завршава једноставно довољно: "Нова напредних могућности са само неколико линија кода." Детаљи о бавимо су оскудни, али је погодио извор линк испод да бисте видели Биддле пуна изјава Интел АппУп Врап-уп.

Интел стекну Телмап, разделити лако имплементирати АПИ локације на АппУп програмерима првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 29 Сеп 2011 23:05:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Јккмобиле | извор Интел | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар