петък, 30 септември 2011 г.

Адидас гради интелигентну фудбал стега које могу да надмудре чак и Јоеи Бартон

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/29/adidas-builds-intelligent-soccer-cleats-that-can-outwit-even-joe/:
Осиромашена фудбал Фудбалски клубови, са својим масивним стадиони, милијардер власника и играчи звезде милионера су га страшно тешко, знате. Ако клуб жели статистичке анализе покрета тима над 90 минута (и више ако Сер Алекс Фергусон је укључен), онда она треба да проведу велики на ПроЗоне статистике. То је све због промене, захваљујући Адидаса ' нове адизеро Ф50 миЦоацх - "интелигентне фудбал покретање" који обухвата простор за миЦоацх Брзина ћелија, уређај за праћење који ради као соупед-а Нике + иПод . Чип евиденција брзину, Спринт пута, растојање, корак и корак стопе, складишти је и до седам сати и гура га преко ВиФи или УСБ уређај по вашем избору. Моћи ћете да делите ваше статистика онлине са пријатељима преко Фацебоок и упоредити их са професионалцима као што је деминутив питцхман Лионел Меси, деминутив Велшанин Гаретх Бале и, ах, не-толико-деминутив Емануел Адебајор. Пар чизама, Брзина ћелија и адаптер ће захтевати ваш банковни рачун да се смањују у износу од € 245 ($ 330) и ударио продавницама у новембру - тачно на време за вас да седите у затвореном простору током снежних јануарском прелазном року.

Наставити читање Адидас гради интелигентну фудбал стега које могу да надмудре чак и Јоеи Бартон

Адидас гради интелигентну фудбал стега које могу да надмудре чак и Јоеи Бартон је првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 29 Сеп 2011 20:20:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Џеп-влакна | извор

Няма коментари:

Публикуване на коментар