понеделник, 5 септември 2011 г.

Алтец Лансинг показује ван иПод, Аеродром звучник, као и слушалице за даме

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/04/altec-lansing-shows-off-an-ipod-dock-airplay-speaker-plus-head/:
Алтец Лансинг показује ван шачица новостима своју линију аудио додатна опрема ове недеље на сајму ИФА у Берлину. На врху листе је ново откривено инАир 5000, моћан __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__оп Аеродром звучник који је компанија чврсто позиционирање да преузме Боверс & Вилкинс "Цепелин линију (која је недавно добила своју Аеродром верзија ). Тако систем, инАир свакако пружа јединствену се о естетици, са Суза дизајн. Компанија се определила да не инсталирате док Аппле 110 вати систем, с обзиром да се компатибилним уређајима Стреам аудио бежично ствар преко Аеродром.

ИМТ630 Цлассиц је, није изненађујуће, више традиционалних звучника пристаниште. То је преносив и светлост и има доцкинг полица на предњој страни који се може окренути се са притиском на дугме. Отворите стоји на леђима, а ви ћете наћи место за чување даљински говорника. Сама даљински је такође магнетне, тако да можете да га се држимо испред роштиљ Цлассиц (неко у компанији има јасно изгубила много даљинских управљача у своје време). Нема речи о ценама још и слободне собе за било систем звучника.

Компанија је такође приказао своје Блаженство слушалице, које су "дизајнирани за ухо жене." Шта то значи, тачно? Углавном да је њихова бубица су мање, монтажа више удобно у мањим ухо канала. Алтец Лансинг нас уверава, међутим, да они и даље у стању да понуди сјајан звук, без обзира на њихову величину. И да, они долазе у розе.

Алтец Лансинг показује ван иПод, Аеродром звучник, као и слушалице за даме првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 04 Сеп 2011 19:31:00 ЕДТ. Погледајте нашу

Няма коментари:

Публикуване на коментар