понеделник, 5 септември 2011 г.

Инхабитат је недеља у Зелено: магнетна аутопутева, Мома технологије изложбу и ласера ​​на небу

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/04/inhabitats-week-in-green-magnetic-highways-moma-tech-exhibit/:
Обновљиви извори енергије компресором наш транзитни систем ове недеље, као Инхабитат приказао Вицон плановима да чесме убрзања возови подземне железнице за огромну количину кинетичке енергије, и узели смо поглед на иновативни магнетног аутопута систем који жетве енергије од доношења аутомобила. Биогорива су добили подстицај из неколико извора, као вероватно истраживачи открили су да бактерије у Панда кака је невероватно ефикасан на разбијању биљна материја, а научници развили начин да се рециклирају новине у биогориво . Такође приказао у реалном времену енергију надзор уређаја за децу, сазнали смо да су неки радиоактивни подручја око Фукушима су опаснији од Чернобила , а узели смо поглед у унутрашњост подземних атомском склоништу које је трансформисан у кавернозне подземне канцеларије .

Како да машине комуницирају са људима? Ако сте размишљање те идеје, бићете заинтересовани за овај ексклузивни видео интервју са Музејом савремене уметности кустоса Паола Антонели на "Талк то Ме" МоМА-у нову технологију изложбе која је недавно отворена у Њујорку. Такође смо били изненађени неколико уметничких иновација ове недеље као Вацом представио оловку да одмах дигитализује све можете да нацртате и Сара Гарзони створио лепа серија штампани материјал лептира .

У међувремену, ми блистао пажње на неколико сјајан напредак у технологији осветљења као научници успешно креирана кише од снимања ласерска снопа у небо и дизајнер представио соларни ОЛЕД плочица систем који може да трансформише небодера у нула-енергије монитора. Такође вас је довео неколико сјајних идеја у ношење технологије као Халстон представио сјај-ин-тхе-тамно цекин хаљину , сабласни трупа од светлећи зрачења одговара лутао кроз немачког села, и Корнел студента развијен тип одеће који заробљава токсичне гасове . У међувремену Хадсон осветљен са светлим поље 200 ЛЕД и ласерски Повер Системс је представио планове за нуклеарни погон аутомобила . Говорећи о зелене превоза, такође смо приметили

Няма коментари:

Публикуване на коментар