понеделник, 5 септември 2011 г.

Једне медицинске Подиже $ 20 милиона за канцеларије Модерни Лекарска

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/e5sUG-l9uyE/:
One medical

То је 2011, али већина Лекарске ординације су још увек заглављени у 1990 када је реч о пацијенту са којима се суочава технологије. Рецепционер вероватно има компјутер да управља именовања, али обично још увек се пријавите на папиру, попуњавају формуларе на оставу, и ваш лекар ослања на лабаво везан за сноп папира Провери медицинске евиденције. Том Ли покушава да то промени из темеља са једне медицинске групе , подухват подржава примарне здравствене праксе је основана пре неколико година где је генерални директор.

У петак, он је затворена од 20 милиона долара Серија Е, на челу са Маверик капитала, са бенчмарк, Храст инвестиције, а ДАГ подухватима учествују. Нови круг доноси укупног капитала подигнута од 2007 до $ 46.5 милиона долара.

Једне медицинске послује 9 лекара у Сан Франциску и Њујорку, и да ће отворити још 5 ове године, шири се Силиконске долине и Вашингтону Пацијенти могу заказивање на мрежи, рецепти захтев, добију дигитално резултате лабораторији, и виде њихове личне здравствене резиме на форуму . Лекари могу да приступе медицинску документацију електронским путем (једне медицинске дизајнирао свој сопствени електронски здравствени картон са лекарима и пацијентима у виду, а не администратора). Један корист имају дигиталне медицинску документацију је да пацијенти посетите било коју функцију, јер сваки лекар има приступ њихови подаци.


Нових пацијената могу да се придруже мрежи, и плате онлине. Она чак има сопствену иПхоне апп за заказивање обавеза. Једноставна питања која се могу решити путем емаила или иПхоне апп су дигитално урађено уместо да захтева лично посете. А када пацијенти иду у, канцеларије су светле, прозрачне и модерно.

Све ове технологије, која је комбинација офф-тхе-полица и власничких система, има за циљ смањење административних трошкова, као и побољшање искуство за лекаре и пацијенте. Лее контраста његов приступ лекару покрет праксу управљања 1990-их година, инвестиција хир који је видео стотине ординацијама завијен у веће оперативне компаније. "ППМ покрет у 90-их нису у основи реенгинеер тока канцеларије лекара или побољша искуство", каже Ли. ППМс су протерани од стране администратора. Једна медицинска је вођен од стране лекара. Њен приступ је да се "реенгинеер канцеларији доктора да буду пацијенту са мање административне трошкове."

Док већина примарне здравствене заштите ординацијама запошљавају 3,5 до 4,5 помоћно особље по лекара, једне медицинске службе да се са 1,5 помоћно особље или мање. Шта он ради са овим ефикасности? "Улажемо да се врате у лекар-пацијент однос", објашњава Ли, "тако да имају више времена да одговори на питања и да тхоутгхфул дискусију абоуит здравство избора." Једна медицинска прихвата већина осигуравајућих, али и оптужбе годишњу чланарину од $ 149 до $ 199 за све екстра звона и звиздаљкама.

Лее сам био обучен као лекар пре него што је добио доста здравственог система и отишао на Стенфорд пословне школе. Он је тада постао један од оснивача Епоцратес , популарни мобилни апликација које користе лекари за тражење интеракције лекова и бригу за пацијенте. Ли је водио дизајн мобилних и веб производе на Епоцратес. Сада је користе технологију да редизајнира целу основну искуство неге.


Няма коментари:

Публикуване на коментар